Muggle Postası # 2 // İlk Büyücülük Okulu Önümüzdeki Yıl Fransa'da Açılıyor!


"Bir büyücülük okuluna gitmek ister miydiniz? Heyecanlandınız mı? Öyleyse çok iyi, çünkü önümüzdeki yıl, 25-28 Mayıs arası bunu yapabileceksiniz!"

Eğer istekliyseniz önümüzdeki yıl gerçek bir cadılık ve büyücülük okulunda eğitim alabilirsiniz!

Harry Potter hayran kulübü Mimbulus Mimbletonia Association sayesinde Fransa'daki Jolibert şatosu önümüzdeki mayıs ayında dört günlüğüne Hogwarts'a dönüştürülecek. Hayran sitesindeki duyuru şöyle:

Mimbulus Mimbletonia, serinin ilk kitabı Felsefe Taşı'nı temel alan bir etkinlik düzenliyor. Gelin ve bölümlere ayrılma seremonisine katılın, bitkibilim, tılsım, iksir ve tabii ki Muggle Quidditchi derslerine kaydolun! Bir de binanız için puan toplamayı unutmayın ki böylece binanız bölüm kupasını kazanabilsin!

Küçük bir hatırlatma : Bütün dersler Fransızca olacak.




Sadece 100 şanslı kişinin kabul edileceği bu etkinliğin 25 ve 28 Mayıs tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Ayrıca yalnızca 16 yaş ve üzerindeki kişiler etkinliğe kabul edilecek. 

Bilginiz olsun, organizatörler ayrıca Diagon Yolu tarzında bir mağaza da açacaklar. Böylece büyü yapmak ve iksir hazırlamak için ihtiyacınız olan tüm ekipmanı sağlayabileceksiniz!

Etkinlik biletleri 2016 yılının sonunda satışa çıkacak. Daha detaylı bilgi için mutlaka MMA sitesini ziyaret edin derim! >>  Tıklayınn :')




Muggle Notu : Site Fransızca olduğundan incelememe rağmen çok az şey anladım. Sanırım biletler satılmaya başlanmış. 1 ve 9 Aralık tarihleri arasında her gün (?) birer soru yayınlıyorlar seriyle ilgili ve o sorunun cevabını e-posta olarak atıyorsunuz. En çabuk yanıt verenler bilet kazanıyor. Sanırım ama, Fransızcam sıfır :D 

Fransızcası olup sitede yazılanları anlayanlar bizleri de aydınlatabilir tabii ^.^ 

Gerçi anlasam da kim okulu mokulu bırakıp taaa Fransalara gidecek. Hem bunlar hep muggle icadı -_-



-Hem de hiç değil. 





Eeee, biz de seriyi bir kez daha okumaya başlayalım bari, napalım...


Kaynak : independent.co.uk



Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Fransızcam olsa da aydınlatabilsem hepimizi :)

    YanıtlaSil
  2. vay beee bunu salıncak görmesin, ışınlanmak isteyecektir beni de alsa ya da hep beraber gitsek =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi görse bile geç kaldı, geç kaldık :D Girebilenler girdi bile :/ Şanslı gacılar :D

      Sil