Ağlayan Muggle

Merhaba herkese,

Blogumu takip edenler şu anda görünümün şaftının kaydığını fark etmişlerdir. Hepsi benim halt yemem yüzünden oldu ve şimdi elimden hiçbir şey gelmiyor. 

En son yazılarımda resim eklemede birkaç sorun yaşadım ve küçük bir araştırmayla resim kotamı doldurmuş olabileceğimi düşündüm. Gidip blog resimlerini, en azından gereksizleri sileyim dedim. Tek tek resim kaldırırken blogdan kontrol edip bu resimlerin hiçbir yere gitmediğini gördüm ve ben de daha çok yer açılsın diye albümün hepsini sildim. Önce hiçbir sorun yoktu. Birkaç saat sonra blogumdaki başlık da dahil tüm görsellerin yok olduğunu gördüm. Beyin kanaması geçiriyordum. Sinirden ağladım. Hala çıldırıyorum.

Başlığı hemen düzeltmeye çalıştım ama o bile eskisi gibi olamadı. Görselleri geri getirebilir miyim diye çok yere baktım ama beceremedim de. Sanırım tek çarem tüm yazılarımdaki görselleri şu salak işaret gitsin diye kaldırmak olacak. 

Böyle işte, bir çözüm bilen varsa lütfen hemen yazsın bana. Olacağını pek sanmıyorum gerçi, salak gibi hepsini silen benim :/

Sağlıcakla kalın..

Yorum Gönder

15 Yorumlar

  1. Buna benzer bir hata daha önce bende yapmıştım ama çok fazla resim silmemiştim ve sildiklerimin bazılarını geri bulamamıştım. O zamandan beri tüm resimleri bilgisayarımda yedekliyorum, ne olur ne olmaz. :) Ve blogger ayarlarından blogundaki her şeyin yedeğini almanı tavsiye ederim, yazılar, resimler, her şeyi küçük bir dosyada alabiliyorsun. Eğer yardım lazım olursa, etmeye çalışırım. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın.

    YanıtlaSil
  2. Ayyy geçmiş olsun Gözde :( Kendi resimlerim gitmişçesine üzüldüm. Her yazıya görseli tek tek eklemekten başka bir çare gelmiyor benim aklıma. Belki bloghocamda falan konuyla ilgili bir şeyler bulabilirsin :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de öyle düşünüyorum, vaktim oldukça yavaş yavaş düzeltmeye çalışıcam artık.. Başka yapıcak bir şey yok çünkü.. Çok sağ ol ^.^

      Sil
  3. Üzüldüm canım. Bu işlerden hiç anlamadığım için yardımcı olamayacağım ama Google hesabımdan paylaştım. Umarım yardımcı olabilecek biri çıkar. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hiç anlamadığımdan oldu zaten ya... Böyle böyle öğreneceğim demek ki.. Çok sağ ol ablacım ^.^

      Sil
  4. Kastettiğiniz şeyi tam olarak anladım mı, emin değilim. Blogunuzdaki resimler yok olduysa eğer, Google dan Okuyan muggle diye aratın. Görselleri tıklayın. Sizin blogunuzla alakalı tüm resimler çıkacaktır. resimleri bilgisayarınıza tekrar indirin.

    Umarım doğru anlamışımdır...





    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resimler zaten bilgisayarımda mevcut fakat sorun onları tek tek bloga tekrardan yüklemek. Hepsi birden gittiği için tüm yayınlarımdaki görselleri yeniden eklemek çok zamanımı alacak.. İlginiz için çok çok teşekkür ediyorum..

      Sil
  5. geçmiş olsun, yorumlardan ve yazıdan anladığım kadarıyla tek tek müsait oldukça yüklmeniz gerekecek sanırım kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  6. Zaten sorun 'bu blogtan' kısmındaki resimlerin silinmiş olması :/ Yani ben get google'daki albüm arşivini sildim yanlışlıkla o yüzden hiçbir şekilde geri dönüşü yok.. Yine de teşekkür ederim ilgilendiğin için :')

    YanıtlaSil
  7. baksana şu arkadaşlarımıza sorabilirsin yaa, blogdan veya feysten.

    blog tasarımı
    blog yazarki
    gökhan tekin
    emre yıldırım

    :)

    YanıtlaSil
  8. aaa Gerçekten de çok kötü olmuş :( Üzüldüm doğrusu ama daha evvelden haberim olsaydı yalnızca dört günlük bir çözüm olan bir yolu vardı diyebilirim. Google de sayfaların dört günlüğüne önbelleği alınır ve silinir ise bu şekilde o sayfaya tekrardan girebiliriz. Zaten girince de resmi falan görürdün tahminimce ama bir aydan fazla geçtiği için yapacak bir şey yok. Ama ben yine de sana onun yöntemini yazıyorum. >>> http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.alanadiniz.com/ <<<

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, keşke azıcık daha detaylıca araştırsaydım ama olan oldu artık. Yine de çok teşekkür ederim düşündüğünüz için :')

      Sil