Yazar Muggle?




Herkese merhabaaaa!

Bir süredir yazmak istediğim konuları bloguma yazamıyorum ve bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı. Bunun sebebi yazmak istediğim şeylerin kitaplarla alakasının olmaması ve Okuyan Muggle'ı daha fazla 'her şey' için kullanmak istememem. Okuyan muggleları ilgilendirmeyen konular çoğu takipçime gereksiz geliyor olabilir. Sonuçta burayı kitaplar hakkındaki görüşlerimi paylaşmak amacıyla kullanıyorum, insanlar da beni kitap yorumları okumak istedikleri için takip ediyor çoğunlukla. Bu yüzden amacımın dışında yazmak - belki çoğunuzu rahatsız etmiyordur ama - beni rahatsız ediyor. 

İşte bu yüzden içimden geldiğince yazabileceğim bir blogum da olsun istedim. Burayı artık sadece kitaplarla ilgili konularda yazmak için kullanacağım. Kişisel yazılarımı, hatta belki hikayelerimi, kitaplarla alakalı olmayan mim yazılarımı, tavsiye yazılarımı diğer blogda yazmayı düşünüyorum. Biraz parçalanmış gibi geliyor ama içimden bir ses böyle daha iyi, daha düzenli olacak diyor. 

Siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın! 

Yorum Gönder

33 Yorumlar

  1. Eğer böyle daha düzenli olacaksa neden olmasın :)

    YanıtlaSil
  2. blogda açabilirsin ve ya bu blogun içinde bir kategori oluşturup oraya da kaydedebilirsin, ki bence bu daha mantıklı ... iki blog ile uğraşmak zaman istiyor biraz ... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında doğru söylüyorsun ya... Fikir belirttiğin için çok teşekkür ederim :')

      Sil
  3. Hah şöyle ya benim asıl ilgi alanıma giriş yaptın, iyi yaptın. Hadi bakalım!

    YanıtlaSil
  4. Bana sorarsan Okuyan Muggle, kişisel yazılarını da bu platformda paylaşmalısın. Çünkü biz okuyucuların olarak senin düşüncelerine önem verdiğimiz için kişisel yazılarını da çok severek okuyacağımızı düşünüyorum. Kendi adıma söylemek gerekirse de senin bu blogunda kişisel yazılarını paylaşmandan asla rahatsız olmam! Aksine yazılarını okumaktan zevk duyarım!:)Ayrıca senin de dediğin gibi, kulağa parçalanmış gibi geliyor sanki. Tek bir blogunda bütün okuyucuların, bütün okuyucular tek Muggle blogunda! :)Benim şahsi fikrim işte böyle. Karar tabii ki senin. Kendine çok iyi bak! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.. Bu tür yorumlarla şekilleniyor çünkü genelde kararlarım. Bir kenarda dursun orası şimdilik.. Yazılarımı buradan paylaşmaya devam o halde :')

      Sil
  5. O zaman Yazar Muggle'a da hoş geldin diyeliim :))

    YanıtlaSil
  6. Canım benim eğer öyle istiyorsan Yazar Muggle da çok severim ben ama burası zaten sana ait bir blog. Dolayısıyla kendini şartlandırmadan ayrı kategoriler açıp farklı alanlarda kişisel görüşlerini dile getirebilirsin. Benim blogum öyle mesela. İlk başlarda şiirlerimi, yazılarımı ve film, anime yorumlarımı yazıyordum. Şimdi de kitap yorumlarımı da ekliyorum. Zaten yazın sana has olduğu için karışıklık olmayacaktır ve insanlar sevecektir. :) Yine de sen bilirsin hoşgeldin Yazar Muggle diyelim o zaman. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir kategorim vardı zaten ama dediğim gibi yukarıda insanları rahatsız ediyordur diye düşünüyordum. Fakat aldığım dönütlere göre hiç de sorun olmayacak burada kişisel yazılar paylaşmam. O yüzden buradan devam edecek gibiyim, orası da dursun öyle şimdilik :D Görüşlerini belirttiğin için ayrıca çok teşekkür ederimmm ^.^

      Sil
  7. Yeni blogun da hayırlı olsun canım. Bana sorarsan kişisel yazılar konusunda bu blogu kullanmak için de rahatsızlık duymamalısın çünkü ben de kişisel mimleri ya da bazen yaşadıklarımı aynı blogda paylaşıyorum. Bundan sonra kaleminden kitap yorumları hariç ne çıkmış o blogdan takip ederim artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikrini belirttiğin için öncelikle çok teşekkür ederim Betül. Haklısın, yorumlardan da gördüğüm kadarıyla hiç sorun olmayacak burayı 'her şey' için kullanmam :D

      Sil
  8. Öncelikle Yazar Muggle'a merhaba diyorum :)

    Bence bu blog üzerinden de kişisel yazılarını devam ettirebilirsin, şahsen ben bloglarda en çok bu tarz yazıları okumaktan keyif alıyorum. Burası da tamamen sana ait bir alan:) Ama elbette ki karar senin kararın, ben her türlü takipteyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu kişi de böyle düşünüyor gördüğüm kadarıyla. Ben de buradan devam edeyim diyorum, orası da yedekte dursun, baktım olmadı işe yarar belki. Bu arada çok teşekkür ederimm canım benimm ^.^

      Sil
  9. Çok yerinde bir düşünce kızım. Hatta benim de yedekte bir bloğum durur, bir gün belki orada başka paylaşımlarım olur düşüncesiyle. Çok iyi fikir bence. Seni okumayı bekleyeceğim Gözde. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım :') Aynen, zararı yok nasılsa, dursun, bir gün işime yarar belki :')

      Sil
  10. Blogun kişisel zaten, bence insanlar "Okuyan Muggle"ın hayatı, insanları ve başka şeyleri de nasıl okuyup yorumladığını da merak ediyordur. Önemli olan senin hissettiğin ve düşündüğün ama bana kalırsa bir mahsuru yok, garip gelmez yani. Hatta bir kaç farklı tarzda yazı türü eklemek renk bile katacaktır bloguna.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşünceni belirttiğin içi çok teşekkür ederim Serhat. Sanırım burada kalacağım :')

      Sil
  11. Aslında ben tek blogda kalınması taraftarıyım.Bütün enerjinizi bu bloga verebilirsiniz. Sizin diğer yönlerinizi de görmüş olur okuyucular. Zenginleşmiş blog olur böylece. Selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız, görüşünüzü paylaştığınız için çok teşekkür ederim :')

      Sil
  12. sənə ən rahat nası seçimdirsə onu et məncə. Yeni blog açsan her ikisinə yaza biləcəksənsə mənim kimi hər iki blogu da oxuyacaqlar mütləq olacaq ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaa teşekkekürleer ^.^ Sanırım vazgeçtim ben bu bölünmeden :D

      Sil
  13. Hep aynı dertlerden muzdarip oluyoruz Gözde fark ettin mi :D

    Bana kalırsa da kişisel yazıları da burada yaz. İki blog zahmetli olur bence. Zamanla bir tanesine daha çok ağırlık veriyorsun ve diğeri unutuluyor sonra. Şahsen bende öyle oldu.

    Ayrıca ne yazsan okuyacağımızı bilmiyor musun cık cık? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle yapacağım ya, zaten kimse rahatsız olacağını da belirtmedi (neyse ki) :D Yirim, tişikkirlirrr ^.^

      Sil
  14. Merhaba, bloğunuzu beğenen biri olarak farklı alanlarda da süşüncelerinizi, yorumlarınızı burada okumayı isterim. Hem sizin açınızdan kolaylık olur hem de okuyan adına. Zaten insan sevdiği bloggerların neler yaptığını merak ediyor :) Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, yorumunuz beni çok mutlu etti :')

      Sil
  15. Ben senin kişisel yazılar yazmanı çok isterim çünkü takip ettiğim blogların o tarz yazılarını severek okuyorum. Bence bunun için ayrı bir blog açmana gerek yok. Ayrı blog demek ayrı yazılar, ayrı tasarım, ayrı yorumlara verilen cevaplar vb. içereceği için çok zamanını alır. Bu sefer iki bloguna da istediğin kadar yazamazsın diye düşünüyorum. Bence Okuyan Muggle forever:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Şule abla, sanırım çok vaktimi alır ayrı blogla uğraşmak.. Yorumun için teşekkür ederimm, hem de çok ^^

      Sil
  16. İki blogla uğraşmak zor, burada ayrı bir etiket oluşturup oraya yazabilirsin. :) Ama Yazar Muggle ayrı bir blog olacaksa orayı da takip ederiz elbet ^^

    YanıtlaSil