Okuyan Muggle 1 Yaşında! + Muggle Çekilişinin Sonucu


Herkese merhabaa!

Dün blogumun birinci yıl dönümüydü. Evet, zaman çabuk geçiyor fakat dönüp baktığımda ne çok güzel şey biriktirdiğimi fark ettim. Okuyan Muggle'ı hayallerimden gerçeğe dönüştürmek çok ani bir kararla olmuştu. Zihnimde oluşturduğum blogu başkalarıyla da paylaşma fikri birden beni harekete geçirdi.

Bunun sorumluluğuna, hayatımda alacağı yere ya da gerektireceği emeğe hiç kafa yormamıştım. Çünkü aslında pek de endişelendirmiyordu beni bu tip şeyler; insan sevdiği şeyi yaparken onun gerekleri konusunda çok da kaygılanmaz bence. 

Bir yıldır "gerçek bir blog" yazıyorum fakat henüz yolun başında olduğumun da farkındayım. Yine de çok büyük gelişmeler görmesem de kendimde, en azından düşüncelerimi ve duygularımı yazarak başkalarıyla paylaşma konusunda kendimi daha rahat hissediyorum. 

Ayrıca blogumun bana en büyük getirisi, kazandırdığı arkadaşlıklar oldu. Çok güzel insanlar tanıdım bu platformda. 

Kısacası, Okuyan Muggle'ın birinci yaşı kutlu olsun, umarım günün birinde blogumun daha büyük yaşlarını da kutlayabilirim. Benimle birlikte olan insanlara da, beni destekledikleri, daha çok okuyan bir muggle olmam için farkında olmadan beni heveslendirdikleri için çok çook teşekkür ediyorum. Sizleri seviyorum :')

Geleeeelim ilk Muggle Çekilişinin sonucuna... 

Bildiğiniz üzere birinci yıl dönümü şerefine bir kitap çekilişi düzenlemiştim. Bu işte fazlasıyla acemi ve cahil olduğum için çekilişi klasik yöntemle yaptım - şanslı ellerimle :D 





Çekilişin kazananı Esma Tezgi. Kendisini tebrik ediyorum. İletişim adresini ve hangi kitabı istediğini "turker145318@gmail.com" adresine 12 Ekim 2016 tarihine kadar göndermesini rica ediyorum. Aksi takdirde çekilişi yenilemem gerekecek. 

Çekilişe katılan herkese çok teşekkür ederim. Ben çekiliş yapmayı çok sevdim. Umuyorum Muggle Çekilişlerinin devamı da gelir :')

Kendinize çok iyi bakın, hoşçakalın! 

Yorum Gönder

17 Yorumlar

  1. Çekilişten haberim yoktu ya blogunuzu düzenli takip ediyorum kendi bloğuma da beklerim:)

    YanıtlaSil
  2. Blogunu okumak benim için çok keyifli, nice senelere diyorum o halde :D Çekiliş kazananını da tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa, çok teşekkür ederim canım beniimm ^.^

      Sil
  3. Blogunuzun 1.yılı kutlu olsun.
    Çekilişi kazanan arkadaşı tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  4. Kazanan arkadaşı tebrik ederim. O çekiliş kağıtları ne güzel olmuş öyle, bayram şekeri gibi görünüyor :-) Kağıtların altında jonny Deep'i gördüm. masa örtüsü mü o?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O renkli kağıtlarda okumak istediğim kitaplar yazılı, güzel görünsün diye çekiliş kağıtlarıyla karıştırdım. Amacına ulaşmış demek :D Depp'li olan şey eşarp :D

      Sil
  5. Arkadaşa hayırlı olsun :)
    Seninle nice güzel senelere canım :)

    YanıtlaSil
  6. Benim de web sitem 2 senedir var ama daha önce başka sitelerde yazarlık yapmıştım. Çok eğlenceli bir ortam. :) Şey çekilişi nasıl gerçekleştirdiğini ve kazanan kişiye nasıl gönderdiğini bana instagram hesabımdan yazarsan çok sevinirim. Bende çekiliş yapmayı planlıyorum da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm işlem tamamlansın hemen yazarım Samet :D

      Sil
  7. Yeni yaşını kutlarım. Blogger olmak gerçekten heyacan verici nice mutlu senelere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de çok eğlenceli :') Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum. :) Blogununda yıldönümünü kutlarım canım benim. ^^ Hep birlikte güzel yıllar geçirelim inşallah! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, hepimiz için nice yıllara :D Çok teşekkür ederrimm ^.^

      Sil
  9. Ben de hiç pişman değilim, aksine hayatımda çok büyük bir yeri var buranın. Çok teşekkür ederim İlkay ^^

    YanıtlaSil