Okuma Maratonu : 3. Gün | En Sevmediğiniz Beş Karakter


Ağustos Ortası Okuma Maratonu / 3. Gün

Bir Çizgi Roman : Kafalarına Bir Kurşun


İnsanlar maratonun yarısı gelmeden tüm kitapları bitirdiler neredeyse, ben bir çizgi romanı bir günde okuyamadım ---- rezilmuggle----

Hala okuma aşamasındayım ama bir kaptırsam hemen bitecek biliyorum. Sadece bu sıralar çok gezenti oldum, evde duramıyorum :D

Neyse... Bu arada bu çizgi romanın film uyarlaması da varmış herhalde hatta baş rolünde Sylvester Stallone oynuyormuş. Bitirince filmini de izlemeyi düşünüyorum hemen!



Bugünün teması : En Sevmediğiniz Beş Karakter

1- Lord Voldemort


Herhangi bir nedene gerek var mı?

2- Bellatrix Lestrange


Biliyorum, bazılarına sempatik geliyor ama bu tamamen Helena'nın sebep olduğu bir yanılsama. Helena'yı ben de çok seviyorum, kadına cidden hayranım ama Bellatrix'i sevmiyorum, sevemem.

3- Dolores Umbridge


Pislik cadı. -_-

4- Corinne Dollanganger


Çatı Serisi'ni okuyanınız varsa nedenini anlayacaktır. Spoiler vermek istemem ama böyle anne olmaz olsun! Nefret ediyorum, hem de çok!

5- Joffrey Baratheon


Yani, seriyi okuyup da seven var mı? 

Var mı seven Allah aşkına?

Belli yani, bu adam nefret edilsin için kurgulanmış :D


Sizin sevmediğiniz kitap karakterleri var mı?

Benimle paylaşın!










Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Ahh o Umbridge yok mu O Umbridge😡😡😡 sevmemekten öte duygular besliyorum. Hani bir fotoğraf var ya "there are villians that you just cant hate then there is this ..." diye, işte öyle bir şey 😂.

    YanıtlaSil
  2. ilk üçün harry potterdan karakterler olması :D Voldiden mi Umbridgeden mi daha çok nefret ediyorsun diye sorsalar Umbridge derim öyle bir nefret benimkisi de :D Hani Voldiyi anlarım kötü de olsa bir amacı var ve bu uğurda insanları öldürmeyi umursamıyor ama Umbridge iyi gibi görünen amaçsız bir kötü :D
    Maratonun da çok güzel devam ediyor bol okumalar ^_____^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çünkü Voldemort sadece nefret edilesi bir karakter, aynı zamanda bir kötülük karizması da var ama. Umbridge gereksiz bir şekilde sinir bozucu ve insana cinnet geçirtiyor :D Teşekkürler! :')

      Sil
  3. o kitabı nasıl bir günde bitirmedin ya :-) okumamışsındır yoksa bir saate biter. filmi olduğunu bilmiyordum, sayende öğrenmiş oldum.

    kötüler nokta atışı olmuş, tartışmaya gerek yok :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ya gezmekten elim gitmedi hiç :D Yoksa dediğin gibi bir oturuşta biterdi :/ Filmi de fena değildi, izlenebilir :')

      Sil