Ne Var Ne Yok? | Nisan 2016



Herkese merhaba, nasılsınız şu sıralar?

Ne var ne yok?

Vizelerimi atlatmamın rahatlamasıyla bilgisayar başına rahatça oturdum ve blogumu, blog ortamını ne kadar özlediğimi fark ettim. Arada girip takip ettiğim bloglara göz gezdirmeye, kitap yorumlarını aksatmamaya çalıştım ama yine de bir telaş ve aceleyle hallediyordum işlerimi.

Şimdi rahatça yazabilmenin keyfini çıkarma zamanı, finallere kadar tabii..


Beni takip edenlerin bildiği üzere geçtiğimiz ay, Nisanın başında Erasmus sınavlarına girmiştim. Son dönem onun sonuçlarını beklemeyle, bu bekleyişin heyecanı ve gerginliğiyle geçti. 

Sınavlardan sonraki hafta sonu, kafa dağıtmak için, hem de vizelerden önce ruh halimizi iyice düzeltmek için sınıf arkadaşlarımızla mangala gittik. Aslında sınıfça yaptığımız ilk etkinlikti bu ve ben çok eğlendim. Beraber güzel vakit geçirdik ve bunu yapabildiğimizi görmek gerçekten mutlu ediciydi. 






Nisan aslında hızlı geçti gibi bu yıl. 20'sinde doğum günüm vardı ama o günü hiç durmadan sınav çalışarak geçirdim. Kitap fuarı da başlayalı yıl oldu ama henüz gidemedim. Yine geçen yılki gibi son güne kalacak sanırım :/

Bu ayın asıl olayı sanırım Erasmus sonuçları oldu. Beklerken yaşlandığımı hissetsem de sonunda dün açıklandı ve aslında zamanın ne çabuk geçtiğini anladım.

Senenin başında arkadaşlarımla nasıl olacak, nasıl başvuracağız, sınava nasıl çalışacağız, sınav geçti, kaç alıp nerelere gideceğiz diye stres yapıp duruyorduk ama işte, şimdi artık bu süreci geride bıraktık ve önümüzde yine zor ve yoğun bir dönem başlıyor. Ama tüm o evrak işlerinin yoğunluğu gözüme görünmüyor çünkü değecek. 

Evet arkadaşlar, 
Okuyan Muggle önümüzdeki dönem değişim öğrencisi olarak Almanya, Münih yolcusu. 


Daha güzeli ise, en yakın arkadaşlarımdan biriyle aynı yeri kazanmış olmamız.

Nisan'ı seviyorum. 


:)



Siz bu aralar neler yapıyorsunuz. 
Nisan ayınız nasıl geçiyor?
Benimle paylaşın!

Yorum Gönder

21 Yorumlar

  1. Merhaba,

    Öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun, her ne kadar ders çalışarak geçirmiş olsan da :) Münih'e gidecek olmana çok sevindim, umarım harika geçer :)

    YanıtlaSil
  2. Vau nə gözəl bir yazıdır bu. Çooox sevindim Gözdə. Təbriklər :) Keçmiş ad günün də mübarək. Artıq Almaniyadan yazılarını gözləyirəm ;) tam da bloguna girdiyim an yazını paylaşdın :D həmişə blogger olaraq gözəl xəbərlərimizi paylaşaq biz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayneeen, mutluluğumu buradan da, sizlerle paylaşmak istedim ^.^ İçine doğmuş herhalde yaa :D Çok teşekkür ederimmm ^,^

      Sil
    2. Bu arada g+da mesaj yazdim baxarsan ;)

      Sil
  3. Tebrikler. Senin adına çok sevindim. Artık seneye senden gezi yazıları okuruz :-)

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle sınavı kazandığın için çok tebrik ederim! Gezi fotoğraflarını bekliyorum şimdiden! :)) Vizeler benimkiler de sıkıntılı geçti, final sınavlarına ağırlık vermem gerekecek. :) Doğum gününü kutlarım, iyi ki doğdun! Benim ki de 17 Nisan'dı ama bende unutmuştum. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okul, dersler, sınavlar insana doğum gününü bile unutturuyor işte :D Çok teşekkür ederim, sen de iyi ki doğdun, nice seneleree ^.^

      Sil
  5. Tebrikler erasmusu kazanmana cok sevindim :) Ben hala sonuçları bekliyorum bir istanbul üni. klasiği olarak.
    Bir bakarsin bende polonyada olurum belli olmaz :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.. ^^ Beklemek zor, biliyorum -_- Umarım sen de kazanmışsındır ve sonuçlar da bir an önce açıklanır.. :')

      Sil
  6. Bu tam doğum günü hediyesi gibi olmuş.. Hem doğum gününü hemde sınavdaki başarını tebrik ederim. Mutlu nice Nisanlar geçirmeni diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, gerçekten öyle oldu aslındaa :') Çok teşekkür ederimm ^^

      Sil
  7. Senin adına çoook sevindim, arkadaşınla gidecek olman ayrı güzel ve şans. Haydi hayırlısı :)

    YanıtlaSil
  8. blogları gezerken bulduğum bu şirin blogu hemen takibe aldım. bende beklerim. sevgiler...
    kelepirkitapci.blogpot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ben de sizi takip ediyorum :')

      Sil
  9. Ay Gözdee, doğum günün kutlu olsun. Erasmus'a çok sevindiim :)) Darısı başıma diyeyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, darısı sana artıkk :') Çok teşekkürlerr ^,^

      Sil
  10. Bende Nisan'ı seviyorum ama sanki diğer aylardan daha da hızlı geçiyor gibi. Demek Almanya. Harika gerçekten. Mutlu mutlu git İnşallah. Çok sevindimm :) Hemde yakın arkadaşınla gitmek daha da keyiflendirmiş olmalı seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya, özellikle bu yıl Nisan göz açıp kapayıncaya kadar geçti sanki -_- Çok teşekkür ederimm ^.^

      Sil